Tule Mukaan!

Ryhdy mentoriksi!

Kannustamme kaikkien alojen ammattilaisia ​​hakemaan mentoriksi. Mentoroinnin tavoitteena on tukea mentoroitavia, jotta he voivat kehittää taitojaan, kasvaa ammatillisesti ja saavuttaa uratavoitteensa.

Tee yhteistyötä kanssamme

Alla on joitain yhteistyökumppaneitamme sekä yrityksiä ja organisaatioita, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä. Jos haluaisit tehdä yhteistyötä kanssamme, otathan rohkeasti yhteyttä ja ideoidaan yhdessä yhteistyön mahdollisuuksia.

Liity jäseneksi

Jäseneksi voivat liittyä yksityishenkilöt, yhteisöt, yritykset ja muut lailliset tahot, jotka ovat sidoksissa tai liittyvät yhdistyksen tehtävään ja visioon. Jäsenyydestä peritään vuosimaksu. Jäsenenä voit tukea yhdistyksen toimintaa ja myötävaikuttaa siihen, että Suomi on osallistava ja edistyksellinen paikka kaikille. Hae jäsenyyttä alla.

Liity kansainvälisten ammattilaisten verkostoomme Suomessa

Oletko Suomessa asuva kansainvälinen ammattilainen? Voit hyödyntää ohjelmiamme ja palveluitamme, jotka on suunniteltu auttamaan sinua vakiinnuttamaan ja käyttämään taitojasi Suomessa. Napsauta alla olevaa painiketta liittyäksesi Facebook-yhteisöömme!

Ammattilaiset

Ammatit

Kansallisuudet

Vuotta vanha

Työskentele kanssamme

Haluaisitko osallistua aktiivisesti yhdistyksen toimintaan? Olemme aina avoimia uusille ideoille ja tuoreille näkökulmille. Tule mukaan vapaaehtoiseksi ja vaikutetaan yhdessä kansainvälisten osaajien elämään Suomessa.

fiFI